MUD • BEER • BIKES

cyclocross subheader

TÁMOGATÓKNAK

A Cyclo-Cross Challenge egyben egy pilot projekt is, ami arról szól, hogy szerintünk az amatőr sport is tud működni üzleti alapon, ha azt jól, tudatosan és a sportmarketing minden eszközét alkalmazva csinálják. De főleg akkor működik, ha az összes résztvevő (szervezők, sportolók, vállalati partnerek) érdekét egyaránt figyelembe vesszük és mindenki számára értéket adunk. A versenyre vállalati partnereket is szeretnénk bevonni, akiktől nem támogatói pénzeket kérünk, hanem olyan ellenszolgáltatásokat biztosítunk, ami arányban áll a fizetett szolgáltatási díjakkal.

 

MIT KAPNAK A VÁLLALATI PARTNEREK?

Reklám vagy imázsvideó és képek, beleszőve a vállalat üzenetét, a keret pedig egy cyclo-cross verseny, ami az eddig megszokottól jelentősen eltérő vizuális tartalom. Tehát vélhetően sokkal nagyobb látogatottságot generál a közösségi médiában, neten, mint a "szokványos" céges videók. Tapasztalat, hogy még a közép és nagyvállalatok jelentős része is szokványos és unalmas marketing tartalommal jelenik meg a közösségi médiában és csodálkoznak, hogy csak 50 megtekintésük és 5 likejuk van.

 

 

MI EGYÜTT TUDUNK EZEN VÁLTOZTATNI!

Élménymarketing, 10-15 dolgozó vagy üzleti partner számára egy kötetlen félnapos program dec 28-án, ami más, mint amiket eddig megszoktak. Nem a szokásos öltönyös év végi vacsorák, hanem egy komfortzónán kívüli téli élmény. Olyan, amit még évek múlva is emlegetnek. A kérdés csak annyi, hogy a fenti szolgáltatás megér-e 300-500 ezer Ft-ot általában egy középvállalatnak. Szeretnénk megmutatni, hogy marketing költés sokkal nagyobb eredménnyel hasznosul, ha kilépünk a megszokott keretekből.

 

 

LEGYEN TÁMOGATÓNK

Vegye fel velünk a kapcsolatot:

Elküldöm